NIBONG TEBAL: Dua lelaki maut selepas motosikal mereka tunggang bertembung dan terbakar di Jalan Sungai Kechil berhampiran Jawi Golf Resort, tengah malam tadi.
Penolong Pengarah Bahagian Operasi Kebombaan dan Penyelamat Jabatan Bomba dan Penyelamat Malaysia (JBPM) Pulau Pinang, John Sagun Francis, berkata pihaknya menerima panggilan kecemasan jam 12.16 tengah malam.
"Kemalangan membabitkan dua motosikal yang hangus terbakar. Terdapat dua mangsa cedera parah tersepit pada bahagian kaki dan melecur yang mana salah seorangnya melecur hingga 50 peratus," katanya dalam kenyataan.
Seorang mangsa maut di lokasi kejadian manakala seorang lagi meninggal dunia ketika mendapatkan rawatan di Hospital Sungai Bakap (HSB).
Setakat ini, identiti mangsa belum dikenal pasti namun kedua-dua mangsa dianggarkan berusia dalam lingkungan 40-an.
Terdahulu tular di media sosial video 17 saat memaparkan kemalangan ngeri dua motosikal terbakar dengan mangsa bergelimpangan di jalan raya.
Related News
29 May, 2025
'Chicken TACO': Not even Trump’s 'travel . . .
14 May, 2025
Shock update on British teenager who van . . .
10 Mar, 2025
Hardik Pandya-Jasmin Walia Make Relatons . . .
25 Feb, 2025
‘World War III’: In meeting with French . . .
15 Apr, 2025
US Freezes $2.2 Billion Funding For Harv . . .
28 Mar, 2025
Where to watch Red Sox vs. Rangers: Time . . .
25 May, 2025
King Charles’ 20-Hour Trip to Canada Isn . . .
17 May, 2025
Bianca Censori shows off new look as she . . .